Viktig at alle som bruker treningsområde og klubbhytte rydder og låser etter seg !


Medlemmene må kontrollere at de har lagt inn korrekt epost på mine sider hos nkk så de får motatt mail av oss? Det er desverre mange som har mail som ikke virker.


Aktivteter 2020:


    


VIKTIG INFO


På grunn av den spesielle situasjonen vi er i er all aktivitet vi har planlagt utsatt. Det første som skjer vil være utstillingen som vi håper å kunne gjennomføre som planlagt 20. juni. Det neste er K-test og ferdselsprøve 7-8 aug.

 

Organisert trening på gruppens område har begynt. Har opprettet en facebookgruppe for alle medlemmer som ønsker å få informasjon om fast treninger eller planlegge f.eks. en lørdag-/søndagstrening. Gruppen heter: «Treningsgruppe Norsk Schæferhundklubb avd. Kongsberg». Link: https://www.facebook.com/groups/733619644110764/.

 

Hytta:

I tiden fremover er hytta er utleid: 9, 23 og 26-28 juni.

 

Det har vært el-tilsyn på hytta som gjorde at vi fikk en utgift på 23.000 kr. I denne ligger ombygging av sikringsskapet, ny timer på kaffetrakteren og noen nye stikkontakter.

 

Det må byttes nye takrenner på fremsiden av hytten som Knut og Terje har tatt på seg å gjøre.   

 

For dere som bruker hytten og kunne tenke seg en brus (20 kr)  vi har til salgs kan dere nå vippse klubben på nr 594276.

 

Dugnad:

Dessverre ble RawAir avlys tidligere i år så i den forbindelse har vi ikke fått inn noen kroner i den forbindelse. Håper dere er klare til å stille på de neste dugnadene slik at det økonomiske tapet ikke merkes alt for godt.Kontakt Styret...Link

INFO - Fra Styret


Følg klubben på facebook